< <

Κοπή πίτας του Σ.Π.ΟΡ.Τ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η κοπή της πίτας του Συλλόγου Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων ήταν ένα γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητους τους φίλους και τα μέλη του. Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, πλήθος ανθρώπων γέμισε τον χώρο της εκδήλωσης, που αυτή τη φορά έγινε στη θέση «Τζέρτζη», κοντά στην Βλαχάβα. Εκεί, με θέα τα βράχια των Μετεώρων, ανταλλάχτηκαν οι ευχές για την νέα ορειβατική χρονιά και μοιράστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το 2015, που όπως είχε ήδη ανακοινωθεί περιλαμβάνει πλήθος διαδρομών σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο της Ελλάδας αλλά και αναβάσεις σε βουνά του εξωτερικού.

Στη συνέχεια κόπηκε η πίτα και μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους με συνοδεία γλυκών και αναψυκτικών που ήταν προσφορά των βιομηχανιών «Κλιάφα», «Τρίκκη» και «’Όλυμπος».

Οι τυχεροί της χρονιάς έλαβαν δώρα τα οποία προσέφεραν ο σύλλογός μας, η εταιρεία «Woodland” του κ. Τζιώρα, και οι εταιρείες των κ.κ. Κ. Κανταρτζή, Β. Τριανταφύλλου και Σ. Σιάτρα.

Ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνεισέφεραν εξασφαλίζοντας την επιτυχία της εκδήλωσης.

Πριν από την εκδήλωση προηγήθηκε πεζοπορία σε μονοπάτι, διάρκειας 1.30’ που ξεκίνησε από το Καστράκι και με ενδιάμεσο σταθμό την μονή Μεγάλου Μετεώρου κατέληξε στον χώρο της εκδήλωσης. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία στο όμορφο χειμωνιάτικο τοπίο που έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν το εντυπωσιακό πέτρινο δάσος των Μετεώρων από ψηλά.

Have your say