< <

Κοπή της Βασιλόπιτας με χιόνια στον Ελληνόπυργο

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Πεζοπορίας Τρικάλων (Σ.Π.Ορ.Τ.) παρουσία δεκάδων μελών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε ένα καραούλι του Θεσσαλικού κάμπου στον λόφο του Αγίου Αθανασίου στον Ελληνόπυργο Μουζακίου υπό χιονόπτωση.

Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου νέου Ανδρέα Μπλούτσου που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στις 20.12.2015 στην Αθήνα όπου σπούδαζε, μόλις στο 21ο έτος της ηλικίας του και που ήταν ορειβάτης του Συλλόγου από τα παιδικά του χρόνια.

Μεταφέρθηκε ο χαιρετισμός του απόντος προέδρου στα μέλη για Καλή & Δημιουργική Χρονιά .

  • Ανακοινώθηκε και διανεμήθηκε το έντυπο του νέου Προγράμματος 2016 και εκφράστηκαν ευχαριστίες στους χορηγούς του που είναι οι γαλακτοβιομηχανίες «Όλυμπος», «Τρίκκη» και το κατάστημα υποδημάτων «jabik» .
  • Ανακοινώθηκε η ανανεωμένη ιστοσελίδα (site) του Συλλόγου και εκφράστηκαν ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο Μαρολαχάκη που την επανασχεδίασε εκ βάθρων.
  • Ανακοινώθηκε η δημιουργία «Αναρριχητικής Ομάδας» με υπεύθυνο τον Δημήτρη Γιαννούλα .
  • Εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους δωρητές ορειβατικού εξοπλισμού ο οποίος κληρώθηκε και που είναι τα καταστήματα στρατιωτικού & ορειβατικού εξοπλισμού Σωτήρη Σιάτρα και Αλέξανδρου Τζιώρα, το κατάστημα νεωτερισμών Τριανταφύλλου και το ΤΕΕ (Δημήτρης Γιαννούλας) .

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές και γλυκίσματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις Τρικαλινές βιομηχανίες «ΨΥΓΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ», «ΤΡΙΚΚΗ», «ΟΛΥΜΠΟΣ» για τα ποτά που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες.

Pita16 Pita12 Pita14 Pita6 Pita3

Have your say