< <

Κοπή πίτας

Ήταν τα δωδέκατα γενέθλια του συλλόγου Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων, η δωδέκατη φορά που κόβαμε την πίτα μας, η δωδέκατη διαφορετική τοποθεσία που επιλέγαμε για την εκδήλωση. Αυτή τη φορά η τοποθεσία ήταν το πάρκο της Αγίας Παρασκευής με την όμορφη θέα στον Πηνειό και τα γεφύρια της Σαρακίνας (παλιό και νέο). Στο βάθος τα Μετέωρα και η Καλαμπάκα, αλλά και η οροσειρά των Αντιχασίων χιονισμένη και λαμπερή στο κρύο πρωινό. Ένα ιδανικό σκηνικό για τη συγκέντρωση των μελών και των φίλων του συλλόγου, η προσέλευση των οποίων ξεπέρασε τις προβλέψεις μας.

Πριν από την εκδήλωση κάναμε μια σύντομη πεζοπορία από τη Σαρακίνα μέχρι την Αγία Παρασκευή. Μαζί μας ήταν και τα μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας που συχνά έχουμε την χαρά να μας συντροφεύουν σε πορείες μας. Φθάνοντας στο πάρκο, λίγο πριν το χωριό, τα μέλη του συλλόγου που είχαν την ευθύνη της οργάνωσης είχαν ήδη διαμορφώσει τον χώρο. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι το κέφι περίσσευε παρά τον παγωμένο αέρα. Στην όμορφη εικόνα προσέθετε η παρουσία πολλών πιτσιρίκων που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν και να χαρούν στη φύση.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος πλούσια ήταν τα δώρα που προσφέρθηκαν σε όσους είχαν την τύχη να βρουν τα φλουριά της πίτας. Πρέπει εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά το κατάστημα Woodland του κ. Αλέκου Τζιώρα και την εταιρεία Columpia για την γεναιόδωρη προσφορά της, το κατάστημα αθλητικών ειδών του κ. Σωτήρη Σιάτρα, την εταιρεία αναψυκτικών Κλιάφα και το εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ.

Ακόμη, ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου μας που δούλεψαν για την επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτήν.

pita01 pita02 pita17 pita19

Have your say