< <

Κοπή Βασιλόπιτας στο Καστράκι

Κάθε χρόνο ο σύλλογός μας πρωτοτυπεί, βρίσκοντας κάποια νέα τοποθεσία για να κόψει την πίτα του, συνδυάζοντας τη γιορτή με μια μικρή πεζοπορία.

Φέτος επιλέξαμε την περιοχή των Μετεώρων και συγκεκριμένα τη θέση Ντούπιανη, λίγο έξω από το Καστράκι. Αφού κάναμε μια σύντομη πορεία σε χωματόδρομο της περιοχής, το μεσημέρι της Κυριακής μαζευτήκαμε όλοι κάτω από το βράχο της Ντούπιανης. Ήταν μια ωραία, οικογενειακή ατμόσφαιρα, αφού περίσσευαν τα γέλια και οι φωνές των μικρών μας φίλων που βρήκαν πολύ ενδιαφέρον το μάθημα αναρρίχησης που έδινε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Θ. Μπαλαμώτης. Μάθημα που τράβηξε την προσοχή και των γονιών τους πρέπει να ομολογήσουμε.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Ν. Παπαγεωργίου και ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και βέβαια, ψηλές κορφές, με αρχή από την επόμενη Κυριακή που θα ανεβούμε στον Κόζιακα. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Μάριος ο Μαρολαχάκης που ετοιμάζει από τώρα τους χάρτες του και μελετά τα μονοπάτια.

Τυχερή της χρονιάς ήταν η Φανή Σμιξιώτη που κέρδισε ένα ζεύγος εσωθερμικών και ένα σκούφο προσφορά του καταστήματος Woodland . Ελπίζουμε σύντομα να τα εγκαινιάσει σε κάποια χειμερινή πορεία.

Το εντυπωσιακό περιβάλλον, η όμορφη ηλιόλουστη μέρα και η καλή διάθεση όλων, μας χάρισαν μια όμορφη Κυριακή. Ελπίζουμε έτσι όμορφα να κυλήσει όλη η χρονιά.

Have your say