< <

Η κοπή της πίτας

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, μαζική ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου μας στην κοπή της πίτας. Τηρώντας μια παράδοση δέκα χρόνων που μας θέλει κάθε φορά να επιλέγουμε και διαφορετικό μέρος για την εκδήλωση, φέτος διαλέξαμε το χώρο αναψυχής στο λόφο πάνω από το Ρίζωμα. Προηγήθηκε μια μικρή πεζοπορία από τον Πλάτανο μέχρι το Ρίζωμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκε το νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει πλήθος κοντινών αποδράσεων αλλά και διήμερες ή πολυήμερες εξορμήσεις σε βουνά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έγινε αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου, στη δυναμική που ανέπτυξε στα δέκα χρόνια της παρουσίας του και στην καθιέρωσή του στη συνείδηση του κοινού της πόλης μας σαν ένας σύλλογος που καλλιεργεί τον μαζικό αθλητισμό και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε συμπολίτη μας να έρθει σε επαφή με το βουνό, να γνωρίσει και να αγαπήσει τη φύση.

Ιδιαίτερα τονίστηκε η προσπάθεια προσέλκυσης μικρών παιδιών μέσω προγραμματισμένων και καλά οργανωμένων εξορμήσεων σε βουνά και δάση της περιοχής μας όπου παράλληλα με το περπάτημα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πανίδα και τη χλωρίδα, να μάθουν προσανατολισμό και να αναπτύξουν μια υγιή και μη ανταγωνιστική  στάση έναντι της φύσης.

Τιμητική αναφορά έγινε στο μέλος του συλλόγου Θανάση Μπαλαμώτη για την πολυετή προσφορά του στην υπόθεση της ορειβασίας και στην πολύτιμη βοήθεια που επί σειρά ετών προσφέρει στο σύλλογο.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν τα δώρα στους τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά της βασιλόπιτας. Στον Κώστα Μάγκα, στην Βιβή Παδιώτη, στον Στάθη Τσακνάκη και στον Δημήτρη Γιαννούλα.

Ο σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, όλους όσους προσέφεραν για την επιτυχία της, και ιδιαίτερα την γαλακτοβιομηχανία Τρίκκη και την βιομηχανία αναψυκτικών Κλιάφα που είναι πάντα αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Have your say