< <

Η κοπή της πίτας στον Λογγά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Π.ΟΡ.Τ. την περασμένη Κυριακή στο φράγμα Λογγά του Δήμου Τυμφαίων του νομού Τρικάλων.

Το ραντεβού δόθηκε στις 10 το πρωί στο σταθμό της πόλης μας. Από εδώ ξεκίνησαν με τα αυτοκίνητά τους τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου. Η διαδρομή ήταν για τους περισσότερους γνωστή: Θεόπετρα- Κονισκός- Γερακάρι -Λογγά. Εκεί οι πιο πολλοί άφησαν τα αυτοκίνητά τους και συνέχισαν με τα πόδια για να καταλήξουν στο φράγμα Λογγά όπου ήταν ο χώρος συγκέντρωσης.

Η εκδήλωση ήταν καθορισμένη να γίνει στις 12 το μεσημέρι. Όλοι ήταν παρόντες και συνεπείς όπως πάντα. Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιαννούλας που εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά – υγεία και ευτυχία. Ευχαρίστησε το Δήμαρχο της περιοχής κ. Κουφοχρήστο που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, καθώς επίσης και για την προσφορά του. Αναφέρθηκε επίσης στα μέλη του συλλόγου που είχαν την καλοσύνη να προσφέρουν για την εκδήλωση αυτή. Το κατάστημα Woodland για τον υπνόσακο χαμηλών θερμοκρασιών, την εταιρεία Κλιάφα για τα αναψυκτικά, την κα Κλιάφα που προσέφερε το τελευταίο βιβλίο της, την κα Γαζέτα για το κρασί, τον κ. Ζυγουράκη για τα γλυκά.

Αφού βρέθηκαν οι τυχεροί της χρονιάς και πήραν τα δώρα τους, ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλους. Παρά το τσουχτερό κρύο, αρκετοί τολμηροί περπάτησαν στην γύρω περιοχή. Την παράσταση έκλεψε ο Θανάσης που έκανε πατινάζ με τα αυτοσχέδια πέδιλά του στο παγωμένο κομμάτι της λίμνης, αλλά και βαρκάδα στο ξεπάγωτο.

Have your say